Transferdruk op bedrijfskleding, wat is dat?

Het bedrukken van bedrijfskleding kan op twee manieren, namelijk via de zeefdruktechniek én de transferdruktechniek. In deze blog lees je wat een transferdruk is, hoe het in zijn werking gaat en wanneer je het beste kan kiezen voor een transferdruk.

Bij een transferdruk wordt de gewenste opdruk op een (transfer)papier aangebracht. Hierna wordt het product samen met het transferpapier in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. De druk en de hitte zorgen ervoor dat de inkt op het transferpapier loslaat en zich hecht op het kledingstuk.

 waarom transferdruk?

Waarom adviseren wij Transferdruk?

Transferdruk is ideaal voor het opzetten van grote oplages en grote hoeveelheden. Ook voor het opzetten van logo’s van meerdere kleuren is transferdruk de beste optie. Ook voor kledingstukken waarbij elk kledingstuk een verschillende opdruk krijgt is de transferdruk een uitstekende keuze. Denk hierbij aan sportshirts met ieder een verschillend rugnummer of met meerdere logo’s. Een kenmerk van het bedrukken met een transferdruk is dat het tegenwoordig een lange levensduur heeft. Ook is een transferdruk geschikt voor elk ontwerp en elke stof. Daarnaast is een transferdruk geschikt om logo’s te bedrukken op moeilijk bereikbare plaatsen van de kleding. Wij brengen de hoge kwaliteit bedrukking rechtstreeks aan op de stof en deze voelen zeer soepel aan. Een groot voordeel is dat de kleding daardoor aangenaam blijft aanvoelen bij het dragen. Door de professionele kwaliteit blijven de bedrukte stukken zelfs bij intensief wassen en/of chemisch reinigen soepel aanvoelen en blijven de kleuren mooi

De transferdruktechniek bij Essaco B.V.

Met al 15 jaar ervaring zijn wij specialist in het verzorgen van personalisatie in grote oplages. Voor het bedrukken van werkkleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Dat maakt ons flexibel naar onze klanten én zorgt ervoor dat we de kwaliteit van het drukwerk kunnen bewaken. Veel van onze klanten vragen naar bedrijfskleding, sportkleding en promotionele kleding met transfer-druk. Deze transfers hebben wij daarom altijd op voorraad zodat we de bedrukte bedrijfskleding snel kunnen leveren.

Hierdoor is het dus mogelijk om zowel grote als kleine oplages te verzorgen van hoge kwaliteit bedrukking voor een hele aangename prijs. Ook bieden wij de borduurtechniek aan. Hierover kunt u lezen in onze andere blogs.

Essaco B.V. Logo

Pampus 35

3251 ND STELLENDAM, NL

☎ 0031-(0)-187-481624

 

0187 481 624

 

✉ info@hymerladders.nl

BTW / VAT NL-854665729B01

KvK / CoC 62121596

Privacy en Cookieverklaring

 

Copyright © 2020 Essaco B.V. All rights reserved.